Για τον καιρό τα Χριστούγεννα μίλησε στην ΕΡΤ ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης Παναγιώτης Γιαννόπουλος.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, με τα σημερινά στοιχεία και δεδομένα «νομίζω πάλι νοτιάδες θα έχει τις ημέρες των Χριστουγέννων, άρα σημαίνει και ένας ήπιος καιρός».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Αθήνα αύριο Δευτέρα (16/12) το θερμόμετρο θα φτάσεις στους 13 -14 βαθμούς, στο κέντρο της πόλης.
Επίσης, το βράδυ της ίδιας μέρας τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.
Καιρός: Πότε αναμένεται το κρύο
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, το κρύο θα είναι αισθητό την Τρίτη και την Τέταρτη, ενώ την Πέμπτη η θερμοκρασία θα ανέβει και θα φτάσει στους 17 -18 βαθμούς.
Την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένονται νοτιάδες και βροχές στη Δυτική Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο, θα βρέξει αρκετά το Σάββατο σε πολλές περιοχές και δεν αποκλείονται χιόνια στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας.
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.