Μενού
Προαστιακός στην Αθήνα
Προαστιακός στον σταθμό Λαρίσης | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Αλαλούμ και μεγάλη αναστάτωση επικράτησε στον Προαστιακό της Αθήνας, όταν ο συρμός που είχε ως τερματικό σταθμό το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», κατέληξε τελικά στα Άνω Λιόσια.

Σε αναρτήσεις, που έγιναν στα social media και έκαναν γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου, η αμαξοστοιχία, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα δρομολογίων επρόκειτο να αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό το «Ελευθέριος Βενιζέλος», ακολούθησε άλλη διαδρομή με αποτέλεσμα να καταλήξει στον σταθμό των Άνω Λιοσίων.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Reader και περιέγραψε το τι ακριβώς έγινε το πρωί της Πέμπτης (23/11).

Τι λέει μάρτυρας στο Reader για το πρόβλημα στον Προαστιακό

«Εγώ, όπως κάθε πρωί, παίρνω τον Προαστιακό των 10:15 το πρωί, να πάω στη δουλειά. Κάθε πρωί δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του, και πάντα αργεί λόγω του κόσμου, καθώς τα δρομολόγια είναι ανά μία ώρα» σημειώνει αρχικά η μάρτυρας στο Reader.

«Αφού άργησε να έρθει ο Προαστιακός προς Αεροδρόμιο, μπαίνουμε και κάποια στιγμή, στη διάρκεια της διαδρομής, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι αλλάζει απότομα πορεία και πηγαίνει προς Κιάτο.

Πανικοβληθήκαμε και ξαφνικά βρεθήκαμε στα Άνω Λιόσια. Στον σταθμό μας κατέβασαν, και με μία ειδοποίηση από τα μεγάφωνα μας είπαν πως ο συρμός έχει προορισμό τον Πειραιά».

Στη συνέχεια η μάρτυρας αναφέρει τι συνέβη όταν κατέβηκαν από το τρένο: «Έγινε χαμός. Κάποιοι ρώτησαν τον οδηγό και τούς είπαν ότι άλλαξαν τις γραμμές, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία. Αυτό ακούστηκε από άτομο σε άτομο και το άκουσα κι εγώ. Όλος ο κόσμος ήταν πανικόβλητος, καθώς μας καθυστέρησαν.

Παράλληλα, συζητούσαν μεταξύ τους ότι ο οδηγός υπονόησε ότι άλλαξε κατεύθυνση, επειδή ήταν άλλο τρένο στην ίδια γραμμή» συμπλήρωσε.

«Μας είπαν ότι άλλαξε πορεία το τρένο, για να μην δημιουργηθεί στην κίνηση, επειδή ήταν δύο δρομολόγια στην ίδια γραμμή, καθώς άργησαν να έρθουν στην ώρα τους» περιέγραψε επίσης η μάρτυρας, τονίζοντας επίσης ότι: «από εκεί που πήγαινα Αεροδρόμιο, βρέθηκα Άνω Λιόσια με –ήδη– καθυστέρηση μισής ώρας από το κανονικό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσουμε πολύ στις δουλειές μας και χωρίς να υπάρξει καμία δικαιολογία, πέρα από την ασυνεννοησία των γραμμών των δρομολογίων».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA