Για την Πέμπτη αναβλήθηκε, λόγω απουσίας του δικηγόρου του στο εξωτερικό, η δίκη του αστυνομικού της Βουλής στο Αυτόφωρο.
Με απόφαση του δικαστηρίου αφέθηκε ελεύθερος με τον ορό της μη προσέγγισης ή επικοινωνίας με τη σύζυγό του η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο.
Υπενθυμίζεται ότι, σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ' εξακολούθηση.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη μετά από μήνυση της συζύγου του, η οποία τον καταγγέλλει για απειλές από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως σήμερα.
Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία
Για τις υπόλοιπες καταγγελίες της συζύγου του που φέρεται να συνέβησαν παλαιότερα, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, καθώς και για την μήνυση του αστυνομικού σε βάρος της συζύγου του, για ψευδή καταμήνυση
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.