Αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στις 15:00 θα τελεστεί η κηδεία του εμβληματικού μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (5/10), σε ηλικία 100 ετών.
Απλός κόσμος, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες θα πουν το «ύστατο χαίρε» στον μεγάλο δημιουργό στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.
«Θα αποχαιρετήσουμε τον λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών», έγραψε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ, στο Facebook.
«Όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής, ο Μίμης μας θα βρίσκεται εκεί από τις 10:00», ανακοίνωσε στα social media η ίδια.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.