Για την ερχόμενη Τρίτη (4/2) έλαβε προθεσμία να απολογηθεί ο 48χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό τον περασμένο Ιούλιο.
Ο 48χρονος συνελήφθη κατόπιν εντάλματος σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να προμήθευσε με ένα σκούτερ και ένα αυτοκίνητο τον 44χρονο προφυλακισμένο ως φυσικό αυτουργό στη δολοφονία.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.