Για τις 4 Απριλίου του 2025 προσδιορίστηκε η δίκη του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου.
Ο γνωστός ποινικολόγος θα δικαστεί από το Μονομελές Εφετείο της Αθήνας για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης στο πλαίσιο ενδοοικογενιακής βίας, μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών που μετέτρεψε την αρχική κακουργηματική κατηγορία σε πλημμέλημα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αποστολος Λύτρας βρίσκεται εκτός φυλακής από τον περασμένο Σεπτέμβριο, με περιοριστικούς όρους.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.