Σε εγρήγορση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές και η πυροσβεστική μετά από ανατροπή βυτιοφόρου στη Δραπετσώνα, γεγονός που προκάλεσε αρκετές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία για το περιστατικό με το βυτιοφόρο, υπήρξε διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην Περιφερειακή Δραπετσώνας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τος ύψος της ιχθυόσκαλας έως την πύλη Ε1, η οποία αποκαταστάθηκε.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για το πώς προκλήθηκε το τροχαίο ατύχημα με το βυτιοφόρο στη Δραπετσώνα, ενώ στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της ΕΛΑΣ, για να απομακρύνει το βυτιοφόρο και να πραγματοποιήσει έρευνες σχετικά με το συμβάν.
- 11η Σεπτεμβρίου: Πώς μέσα σε λίγες ώρες άλλαξε για πάντα ο κόσμος
- Κασιδιάρης: Τα 5 σενάρια για την επιστροφή στη Βουλή και ο «γρίφος» του Αρείου Πάγου
- Ο εκνευρισμός Μητσοτάκη με Φλωρίδη-Άδωνι, το reunion Κώστα και Αμάλ και οι καπετάνιοι του Τσίπρα
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.