Ένα από τα μεγάλα προνόμια των digital nomads, εκτός του TikTok είναι η δυνατότητα που έχουν στο να εργάζονται από διάφορα μέρη του πλανήτη. Δυστυχώς όμως, αυτό το προνόμιο έχει επηρεάσει αρκετά και τις τιμές, με το καλαμάκι να έχει φτάσει στα 3 ευρώ και τα κοκτέιλ να ξεπερνούν τα 10 ευρώ. Ας μη πάμε εκεί όμως. Ας μείνουμε σε μια τουρίστρια στην Αθήνα που αποφάσισε να πει μια σκληρή αλήθεια.
Η Alicia είναι travel blogger με δυναμική παρουσία στα Social Media. Έχει ταξιδέψει μάλιστα σε πάρα πολλές χώρες ανά την υφήλιο και έχει βρει τον τρόπο να ζει με μια βαλίτσα στο χέρι. Από μόνο του κάτι το ζηλευτό.
Το TikTok για την Αθήνα
Όπως είναι φυσιολογικό, αυτή η ταξιδιάρα ψυχή δεν θα μπορούσε να μη κάνει και στάση από την χώρα μας. Πέρα από τις ελληνικές ομορφιές, το μεσογειακό φαγητό και το ωραίο κλίμα, την περίμεναν κι άλλες εκπλήξεις.
Οι πολυμήχανοι Έλληνες φρόντισαν να της δείξουν τι σημαίνει ελληνική επιχειρηματικότητα. Αυτός ο κόσμος έχει χτιστεί πάνω σε white lies, οπότε ο host του AirBnb δεν έκανε πολύ σαφές το τι ακριβώς θα βλέπει από το μπαλκόνι της η Βρετανίδα.
Διαβάστε επίσης: «Τι είναι ΑΥΤΟ;» - Αμερικανός παθαίνει αμόκ με το πιο περίεργο μέρος της Ελλάδας
«Με θέα την Ακρόπολη» της έταξε και κατά μια έννοια δεν έπεσε ακριβώς έξω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν βλέπεις ακριβώς την σπουδαία πολιτιστική κληρονομιά της χώρας, αλλά μια πολύ μικρή ιδέα αυτής.
Και πώς θα απολαύσει το Λάτε μακιάτο τώρα η Alicia μαζί με τα scrambled eggs της; Τέλος πάντων. Ό,τι είναι τώρα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.