Μενού
Τουρίστριες και ΜΑΤ
Τουρίστριες ποζάρουν με τα ΜΑΤ για βίντεο στο TikTok | TikTok - @yarin_ameli_shir
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου, όχι για καλό σκοπό, κάνει ένα βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok και δείχνει δύο τουρίστριες να ποζάρουν μαζί με τα ΜΑΤ, υπό τη συνοδεία του ήχου «Playing dangerous» της Lana Del Ray.

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο στο TikTok είναι ενδεικτικά του «κλίματος» που επικρατεί με αρκετά άτομα να κάνουν λόγο πως σε περίπτωση που το έκαναν οι ίδιοι αυτό το πράγμα, πιθανότατα θα βρίσκονταν στο αυτόφωρο.

«Άμα πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν αυτόφωρο, ο άλλος πήρε κ πόζα» ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στο TikTok για το βίντεο με τους άνδρες των ΜΑΤ και τις τουρίστριες.

Αρκετοί ήταν αυτοί, οι οποίοι ζήτησαν να διενεργηθεί ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών, ενώ αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι το τραγούδι «Playing dangerous» της Lana Del Ray έχει γίνει ιδιαίτερα viral στο TikTok, και συνήθως το χρησιμοποιούν άτομα, για να πλησιάσουν αστυνομικός μέσα στη βάρδιά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA