Μενού
Πλοίο της Hellenic Seaways
Πλοίο της Hellenic Seaways | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε παιχνίδι για «γερά νεύρα» έχει καταλήξει το περιστατικό με πλοίο της Hellenic Seaways που εκδήλωσε βλάβη έχοντας αναχωρήσει από την Αμοργό, καθώς αφού επέστρεψε στο λιμάνι του νησιού, ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσδέσει.

Αιτία η βλάβη που υπέστη στον καταπέλτη του, ο οποίος λόγω ζημιάς έπεσε και έμενε να κρέμεται σε επικίνδυνη κλίση, εμποδίζοντας το κήτος να προσεγγίσει το λιμάνι, αλλά και βέβαια τους επιβάτες από το να αποβιβασθούν.

Τώρα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ο Δήμος Αμοργού κάλεσε εκσκαφέα στο σημείο, με τον χειριστή να χρησιμοποιεί τον βραχίονα του οχήματος, προσπαθώντας να σηκώσει και να αποθέσει τον καταπέλτη στον κάβο.

Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Αμοργού
Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Αμοργού | CycladesLive
Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Αμοργού
Το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Αμοργού | CycladesLive

Οι επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο πλοίο από τις 16:00 περίπου, ενώ το πλήρωμα παρέχει δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά για να μετριαστεί η ταλαιπωρία.

Πηγή: Cyclades Live

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...