Σε παιχνίδι για «γερά νεύρα» έχει καταλήξει το περιστατικό με πλοίο της Hellenic Seaways που εκδήλωσε βλάβη έχοντας αναχωρήσει από την Αμοργό, καθώς αφού επέστρεψε στο λιμάνι του νησιού, ακόμα δεν έχει καταφέρει να προσδέσει.
Αιτία η βλάβη που υπέστη στον καταπέλτη του, ο οποίος λόγω ζημιάς έπεσε και έμενε να κρέμεται σε επικίνδυνη κλίση, εμποδίζοντας το κήτος να προσεγγίσει το λιμάνι, αλλά και βέβαια τους επιβάτες από το να αποβιβασθούν.
Τώρα, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, ο Δήμος Αμοργού κάλεσε εκσκαφέα στο σημείο, με τον χειριστή να χρησιμοποιεί τον βραχίονα του οχήματος, προσπαθώντας να σηκώσει και να αποθέσει τον καταπέλτη στον κάβο.


Οι επιβάτες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο πλοίο από τις 16:00 περίπου, ενώ το πλήρωμα παρέχει δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά για να μετριαστεί η ταλαιπωρία.
Πηγή: Cyclades Live
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.