Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο χθες (24/7) τις βραδινές ώρες, αφού ένα κοριτσάκι μόλις 20 μηνών έχασε τη ζωή του, λόγω πνιγμού από κομμάτι κρέατος που δεν κατάφερε να καταπιεί.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Διοικητής του Βενιζελείου, Κ. Δανδουλάκης, το κοριτσάκι πνίγηκε την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Εκεί οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το κομμάτι κρέατος από τις αεροφόρες οδούς και της έκαναν ΚΑΡΠΑ, όμως δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
Πηγή: Cretalive
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.