Δύο ηλικιωμένες μοναχές έχασαν τη ζωή τους έπειτα από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη Βοιωτίας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μετά από την κατάσβεση της φωτιάς, νεκρές στο κελί τους μέσα στο μοναστήριο.
Η μία έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη διέμενε σε διπλανό κελί και κατέληξε πιθανόν από τις αναθυμιάσεις, όπως ανέφερε η ΕΡΤ.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά, ενώ η ανακοίνωση επισημαίνει: «Δύο (2) σοροί ηλικιωμένων γυναικών εντοπίστηκαν εντός της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Νέου, στον Υψηλάντη Βοιωτίας, εντός της οποίας εντοπίστηκαν εμφανή στοιχεία προηγηθείσας πυρκαγιάς, κατά τις βραδινές ώρες εχθές Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2024. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».
- Φωτιά στην Αττικοβοιωτία: Ήταν ένα βραχυκύκλωμα η αρχή της καταστροφής; Τι αποκαλύπτει το σημείο «μηδέν»
- Χυδαίες απειλές σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από οπαδούς του Κασιδιάρη: Στο στόχαστρο ο Γλαβίνας
- «Ξάφρισαν» τον βυθό στη Σκόπελο: Σπείρα Ιταλών μάζεψε κόκκινα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
- «Θα το πω να το γνωρίζει ο κόσμος»: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί τι συνέβη με τη δημοσιογράφο του OPEN
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.