Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Αστυνομικός βγάζει κορδέλα για να περάσει ασθενοφόρο | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Δύο νεκροι είναι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε ανήμερα Χριστουγέννων (25/12) στα Βριλήσσια.

Τα δύο άτομα, που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα στα Βριλήσσια και πιο συγκεκριμένα στην οδό Αναπαύσεως, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο όπως αναφέρει η ΕΡΤ έχασαν τη «μάχη» με τη ζωή.

Στο τροχαίο στα Βριλήσσια, όπου έχασαν τη ζωή τους σύμφωνα με την ΕΡΤ δύο νεαρά άτομα, έσπευσε από την πρώτη στιγμή κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Λίγο πριν τις πέντε το πρωί ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια 18χρονη κινούμενο επί της οδού Αναπαύσεως και στο οποίο επέβαινε ένας 17χρονος εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καρφωθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, σε μάντρα και να τραυματιστούν θανάσιμα και τα δύο παιδιά.

Τροχαίο ατύχημα και στο Πέραμα με τραυματίες

Την ίδια ώρα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα, σήμερα, και στο Πέραμα επί της Λεωφόρου Σχιστού στο Πέραμα όπου ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τραυματισμένα δύο άτομα. 

Διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τα τροχαία ατυχήματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA