Ένας ακόμα νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του στις 3 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στα Χανιά.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, λίγο μετά τις 3 στη λεωφόρο Καραμανλή, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η τροχαία. Από το ένα αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρός ο 22χρονος οδηγός, ενώ ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου δεν υπέστη τραυματισμό.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που είχε σαν αποτέλεσμα το ένα όχημα να βρεθεί δεκάδες μέτρα πιο μακριά, ενώ συνεργείο φρόντισε για τον καθαρισμό του οδοστρώματος από τα μέταλλα και τα εξαρτήματα των αυτοκινήτων.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.