Μενού
Ασθενοφόορ του ΕΚΑΒ
Ασθενοφόορ του ΕΚΑΒ σε συμβάν | Intime
  • Α-
  • Α+
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του reader.gr στην Google

Μουδιασμένη η τοπική κοινωνία στη Λέσβο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή της Παναγιούδας, με αποτέλεσμα δύο νεαροί ηλικίας 16 και 18 ετών να χάνουν τη ζωή τους.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μοτοσικλέτα με δύο επιβαίνοντες, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο παιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική,  ενώ οι Αρχές έχουν εξαπολύσει έρευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...