Μενού
Νοσοκομείο για παιδιά
Θάλαμος σε νοσοκομείο παίδων | AP Photos / Carolyn Kaster
  • Α-
  • Α+

Για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία στη Ρόδο, όπου το απόγευμα της Τετάρτης (3/4) ένα βρέφος 15 μηνών μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο του νησιού, μίλησε ο παππούς του στο Mega.

Οι γιατροί στη Ρόδο διαπίστωσαν ότι το κοριτσάκι ήταν νεκρό και αμέσως προχώρησαν σε όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες για να γίνει σχετική έρευνα, ενημερώνοντας έτσι και τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές καθώς επίσης και την Εισαγγελία Ρόδου όπως προβλέπεται,  με τους συγγενείς του να κάνουν λόγο για ένα υγιέστατο παιδάκι.

«Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας το παιδάκι. 14.00 η ώρα μαζί ήμασταν, φάγαμε, παίζαμε. Ρεβίθια φάγαμε το μεσημέρι και δεν ήταν η πρώτη φορά που έτρωγε. Μετά πήγε το πήρε να κλείσει παιδικό σταθμό. Πήγανε σπίτι, της έδωσε γάλα και ήπιε και δεν ξαναξύπνησε» είπε ο παππούς του βρέφους στη Ρόδο.

«Το έτρεξε στο φαρμακείο και του φωνάξανε έναν γιατρό. Ήρθε το ασθενοφόρο και την πήγε στο νοσοκομείο. Δεν έχει πατέρα το παιδί, μόνη της το έκανε η κόρη μου» κατέληξε, εμφανώς συγκινημένος για την τραγική απώλεια.

Τραγωδία στη Ρόδο: Τι λέει ο διοικητής του νοσοκομείου

Στο ίδιο κανάλι, για την τραγωδία στη Ρόδο, μίλησε και ο διοικητής του νοσοκομείου όπου περιέγραψε το χρονικό της διακομιδής του κοριτσιού, μέχρι τη στιγμή που διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό.

«Το περιστατικό ήρθε με ΕΚΑΒ συνοδεία της μητρός του 3 του μηνός, απόγευμα, άσφυγμο και με μυδρίαση. Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από το νοσοκομείο για τουλάχιστον μισή ώρα οι οποίες απέβησαν άκαρπες» ανέφερε.

«Έγινε διασωλήνωση και πάλι δεν έγινε εφικτή η ανάνηψη του παιδιού, μισή ώρα μετά δηλώθηκε ο θάνατός του και ενημερώθηκε η μητέρα παρουσία ψυχολόγου», πρόσθεσε, για να καταλήξει:

«Έχει γίνει η ιατροδικαστική εξέταση και έχει έρθει και το εγκληματολογικό. Δεν ξέρω τι έχει πει η ιατροδικαστική έκθεση. Το παιδί δε φαινόταν ότι είχε εξωτερικά κάποιου είδους σημάδια κάκωσης, τίποτα τέτοιο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA