Τραγωδία στους Φιλιάτες, στη Θεσπρωτία, όπου το απόγευμα της Πέμπτης (9/5), σύμφωνα με το epiruspost.gr, ένας 17χρονος μαθητής λυκείου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.
Οι ίδιες πληροφορίες για το συμβάν στη Θεσπρωτία αναφέρουν πως τον 17χρονο τον εντόπισε νεκρό οικείο του πρόσωπο, το οποίο άμεσα κάλεσε το ΕΚΑΒ, διακομίζοντάς τον στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του νεαρού μαθητή, που έχει σκορπίσει τον θρήνο στην τοπική κοινωνία της Θεσπρωτίας.
- Τιτάνια μάχη με τις φλόγες στην Οινόη: «Η φωτιά καίει σε καμμένες εκτάσεις» - «Έτοιμοι για εκκένωση»
- «Ας πάνε από το ΚΑΤ»: Ο Άδωνις Γεωργιάδης αντιδρά γιατί ο Ρόκκος δεν φοράει κράνος σε... βίντεο κλιπ
- Μαύρη Ντάλια: «Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ποιος τη σκότωσε» - Η πληροφορία που ίσως λύσει το έγκλημα
- Μύκονος: Μοντέλο του Playboy βγήκε στην παραλία και άρχισε να «κατασπαράζει» ωμά ψάρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.