Παράσυρση πεζών, λόγω της οποίας έχασε τη ζωή του ένας 25χρονος σημειώθηκε σήμερα το βράδυ της Τρίτης 10 Μαρτίου, περίπου στις 21:00 στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Πολίχνης.
Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε στην οδό Αγνώστου Στρατιώτου 41, όταν ένας 27χρονος οδηγός ΙΧ βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε στο πεζοδρόμιο, παρασύροντας δύο άτομα.
Αποτέλεσμα της παράσυρσης, ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 25χρονος νεαρός, ενώ ο δεύτερος πεζός τραυματίστηκε ελαφρά. Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Τροχαίας.
Στο συγκεκριμένο σημείο όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής είναι συχνά τα ατυχήματα, ζητώντας να τοποθετηθεί φανάρι, αναφέρει το typosthes.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.