Μενού
fotia-kabala
Το σπίτι που πήρε φωτιά στην Καβάλα | proininews
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία κατέληξε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε μία παλιά μονοκατοικία στη συνοικία της Χωράφας στην Καβάλα, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το proininews το σπίτι που δεν είχε σύνδεση με το ηλεκτρικό ρεύμα, πήρε φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής και ενώ εντός του ζούσε ένα ζευγαρι.

Η γυναίκα πρόλαβε και βγήκε από το σπίτι, όχι ο σύζυγος της (πιθανή ηλικία του αναφέρεται των 70 ετών ενώ αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα) και έχασε τη ζωή του.

Το ζευγάρι ζούσε στο σπίτι το τελευταίο διάστημα, περίπου 3 μήνες τώρα είπαν οι περίοικοι. Πριν στο σπίτι δεν ζούσε κανείς κι είχε εικόνα εγκαταλειμμένου. Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε διπλανή πολυκατοικία.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...