Τραγωδία σημειώθηκε στην Καρδαμύλη το απόγευμα της Τετάρτης, όπου ένας 87χρονος έχασε τη ζωή του στη θέση «Σάλιο», κάτω από το πρώην Δημοτικό Σχολείο, καθώς έπεσε με το ειδικό αμαξίδιό του στο λιμανάκι της περιοχής και πνίγηκε.
Όπως αναφέρει το messinialive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε πιθανότατα από λάθος χειρισμό του ηλικιωμένου, ο οποίος αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα. Ένα ζευγάρι τουριστών που περνούσε από το σημείο, αντιλήφθηκαν το περιστατικό, έσπευσαν να σώσουν τον 87χρονο με ΚΑΡΠΑ, όμως ήταν ήδη αργά.
Στο σημείο έφτασαν και οι εθελοντές-διασώστες της ΓΑΙΑ, που μετέφεραν τον άνδρα στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Λιμενικό Σώμα διενεργεί προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του ηλικιωμένου.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.