Τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες, καθώς η σορός ενός ηλικιωμένου, ηλικίας 73 ετών, εντοπίστηκε σε μονοκατοικία, ενώ στην κατοικία εντοπίστηκαν ίχνη φωτιάς.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον δήμο Εμμανουήλ Παπά, ενώ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά στο σπίτι, έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 73χρονο απανθρακωμένο. Η πυρκαγιά είχε σβήσει πριν φτάσει η Πυροσβεστική και για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του και είχε κινητικά προβλήματα. Η φωτιά περιορίστηκε στο κρεβάτι και το κομοδίνο στο δωμάτιο που βρισκόταν, ενώ δίπλα του είχε μια συσκευή οξυγόνου.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.