Ένας άντρας πέθανε στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης, όταν πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να προλάβει το πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο.
Πρόκειται για 36χρόνο, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις αρχές, πήδηξε για να επιβιβαστεί στο πλοίο «Blue Horizon». Δεν τα κατάφερε όμως και κατέληξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.
Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.