Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο μικρό νησί των Φούρνων Ικαρίας μετά τον πνιγμό του 11χρονου το μεσημέρι της Πέμπτης (10/08) στη θαλάσσια περιοχή Πλάκα.
Το παιδί, σύμφωνα μετην ΕΡΤ, είχε δώσει ραντεβού με τον ξάδερφό για να πάνε στην παραλία. Πήγε νωρίτερα όμως και όταν ο ξάδερφός του έφτασε, δεν τον βρήκε. Μόλις ειδοποιήθηκε η μητέρα, άρχισε να καλεί σε βοήθεια, δείχνοντας φωτογραφίες του μοναχογιού της σε περαστικούς.
Μετά από αγωνιώδη αναζήτηση που ξεκίνησε από όλους τους κατοίκους και τις αρχές του νησιού, το παιδί βρέθηκε δίπλα σε μία σημαδούρα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα σενάρια για τον τρόπο με τον οποίο το έχασε τη ζωή του.
Η σορός του θα μεταφερθεί το απόγευμα του Σαββάτου (12/08) στη Σάμο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο για να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα ρίξει περισσότερο φως στα αίτια της τραγωδίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.