Μενού
Ο Μανώλης Μαυρομμάτης
Στιγμιότυπο από συνέντευξη του Μανώλη Μαυρομμάτη | EUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Μανώλη Μαυρομμάτη και τη σύζυγό του, Ρένα Βενιέρη, οι οποίοι παραμένουν διασωληνωμένοι μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους στο Κολωνάκι την περασμένη Κυριακή (19/2).

Σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί στο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύεται ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η Ρένα Βενιέρη το τελευταίο δεκαήμερο, προχώρησαν σε τραχειοστομία γιατί δεν ανταποκρίνονταν στη διαδικασία αφύπνισης.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί του νοσοκομείου, υποβλήθηκαν σε τραχειοστομία καθώς είναι το πρωτόκολλο που ακολουθείται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείες (ΜΕΘ) των νοσοκομείων.

«Εάν έχουν περάσει 10 ημέρες και δεν μπορούν να βγάλουν τους ασθενείς από τη μηχανική υποστήριξη, τότε αναγκαστικά προβαίνουν σε τραχειοστομία» ορίζει σχετικά το πρωτόκολλο των ΜΕΘ.

Μανώλης Μαυρομμάτης: Η κατάσταση της συζύγου του

Όπως αναφέρεται, έχει εμφάνισει κόπωση στους αναπνευστικούς του μύες. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του, Ρένα Βενιέρη, ενώ νοσηλευόταν στο Τμήμα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου, εμφάνισε επιβάρυνση και οι γιατροί αναγκάστηκαν να τη διακομίσουν στη κεντρική ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Η Ρένα Βενιέρη, εκτός από τη βαριά αναπνευστική κατάσταση που βρίσκεται λόγω εισπνοής καπνού, έχει να αντιμετωπίσει και τα εκτεταμένα, εξωτερικά εγκαύματα στο σώμα της.

Υπενθυμίζεται πως τόσο ο Μανώλης Μαυρομμάτης όσο και η κα Βενιέρη τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA