Κρατούμενοι μέχρι την Παρασκευή (7/3) που θα δικαστούν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραμένουν οι 11 από τους 14 που συνελήφθησαν για τα επεισόδια της Τετάρτης (5/3) στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη διαδήλωση για τα Τέμπη.
Εις βάρος τους ο εισαγγελέα άσκησε ποινική δίωξη για βία κατά υπαλλήλων κατά συναυτουργία (διακεκριμένη περίπτωση), διατάραξη κοινής ειρήνης, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά υπαλλήλων, υπηρεσία τους, τετελεσμένη και σε απόπειρα,κατά συρροή και κατά συναυτουργία, διακεκριμένη φθορά ξένων πραγμάτων, οπλοφορία, οπλοχρησία, εξύβριση κατά συναυτουργία και παράνομη κατοχή κροτίδων.
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι
Μεταξύ των 14 συλληφθέντων είναι και τρεις ανήλικοι οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε εισαγγελέα ανηλίκων.
Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για κακουργηματικές πράξεις.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.