Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/7) στους Αμπελόκηπους μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού. Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς των «πρασίνων» που ενεπλάκησαν στην οδό Τσόχα.
Από τους πυροβολισμούς υπάρχουν τέσσερις τραυματίες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας. Οι ΕΛΑΣ συνέλαβε 74 άτομα, τα οποία στις 13:00 αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπλα, βεγγαλικά, ναρκωτικά για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού.
Με τη συνδρομή διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, καθώς και αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, όλοι οι ανωτέρω προσήχθησαν από το σημείο, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συμμετέχοντες στο επεισόδιο τυγχάνουν οπαδοί ίδιας ομάδας.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν τέσσερις συλληφθέντες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 μοτοσυκλέτες, κράνη, γκλοπ, μαχαίρια, σφαίρα, καδρόνια, γάντια, περιλαίμια και κινητά.
- Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Ενώπιον ανακριτή οι κατηγορούμενοι - Σοκαριστικά βίντεο στο κινητό του ενός
- Όσκαρ 2026: Ο Σον Πεν κέρδισε το τρίτο του βραβείο αλλά δεν πήγε να το παραλάβει - Οι φήμες για την απουσία του
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η Μια Μάχη Μετά την Άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Ελίνα Παπίλα για Γιώργο Λιάγκα: «Μετά από μια διαδρομή τόσων ετών, έτσι φανταζόσουν τη ζωή σου;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.