Δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (13/12) στην περιοχή του Κιλκίς όταν επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με ημιφορτηγό.
Ειδικότερα, το τρένο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σέρρες στις 16:25 κάτω υπό αδιευκρίνιστες, για την ώρα, συνθήκες παρέσυρε το αυτοκίνητο, κοντά στη λίμνη Δοϊράνη.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι είναι νεκρός ο οδηγός του ημιφορτηγού που παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία, σύμφωνα με το thestival.gr.
Στο τρένο επέβαιναν 70 επιβάτες, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών που επέβαιναν στο τρένο, οι μπάρες είχαν κλείσει και το όχημα βρισκόταν πάνω στις ράγες.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.