Μενού
ΕΚΑΒ σε περιστατικό τροχαίου
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ | Intime
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Παλλήνη Αττικής, όταν δύο μηχανές, όπως μεταδίδει σχετικά η ΕΡΤ, συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 22:15, στη συμβολή των οδών Αγίου Αθανασίου και Λεωνίδου, στην περιοχή της Παλλήνης, ενώ οι δύο οδηγοί σύμφωνα με την ΕΡΤ είναι γεννημένοι το 1964 και το 1982.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αναβάτες οδηγούσαν μοτοσικλέτες, οι οποίες κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μεταξύ τους.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο ο 43χρονος εξέπνευσε.

Ο 61χρονος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...