Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 29χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (29/6) στα Χανιά, όταν ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ηρώων Πολυτενχείου.
Όπως σημειώνει σχετικά με το τροχαίο στα Χανιά το neakriti.gr, η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορειίας της και ανατράπηκε, με τραγικό αποτέλεσμα ο νεαρός οδηγός να βρει ακαριαίο θάνατο.
Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ήταν ήδη αργά για τον 29χρονο.
Αυτό το τραγικό συμβάν έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των τροχαίων δυστυχημάτων που έχουν συμβεί το 2024 στην Κρήτη.
- Μητσοτάκης: «Τα έργα που παραδίδουμε δεν είναι πρόβα τζενεράλε για εκλογές - Μην βγάζετε συμπεράσματα»
- Θεσσαλονίκη: «Τύφλα» 66χρονος Σέρβος μπήκε ανάποδα στον Περιφερειακό – «Ήταν κοκκαλωμένος»
- Καιρός: Έρχονται άγριες καταιγίδες στην καρδιά του καλοκαιριού - Ποιες 11 περιοχές μπαίνουν σε «Red Code»
- Έτοιμος για μεγάλα πράγματα: «Πάω για χαϊλίκια στην Πάρο, ό,τι λεφτά έχω πάνω μου θα τα κάψω»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.