Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου 2023 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κουλούρας με θύμα έναν 31χρονο οδηγό μηχανής.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός της μηχανής που εκινείτο στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο στηθαίο της Εγνατίας.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας, δυστυχώς όμως, ο τραυματισμός του 31χρονου αναβάτη, ο οποίος ήταν κάτοικος Θεσσαλονίκης, ήταν πολύ σοβαρός και υπέκυψε στα τραύματά του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Βέροιας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (27 Οκτωβρίου 2023) και ώρα 10.00 περίπου, στο 263,5 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία ασφαλείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA