Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (23/4) στις Σέρρες. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλος ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο.
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί έξω από την Μαυροθάλασσα του Δήμου Βισαλτίας στον επαρχιακό δρόμο προς τη Νιγρίτα στις Σέρρες όταν δύο ΙΧ οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, νεκρός ανασύρθηκε ο 62χρονος οδηγός του ενός οχήματος ενώ ο 85χρονος οδηγός του άλλου οχήματος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.
Στο σημείο του δυστυχήματος έφτασαν ασθενοφόρα, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Η περιοχή αποκλείστηκε μέχρι να μεταφερθούν τα οχήματα που λίγο νωρίτερα είχαν συγκρουστεί.
- Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είμαι πλέον σκλάβος αυτού του κόσμου - Είμαι παιδί του Θεού»
- Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις - Πώς πληρώνεται το voucher
- «Τον πήραν απ' το σπίτι με αίματα»: Νίκος και Γιώργος θυμούνται τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Βουλιαγμένη: Απελπισμένη αναζήτηση για τον δύτη - Η «προφητική» ταμπέλα που φέρεται να αγνόησε
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.