Μενού
Τροχαίο
Τροχαίο στο Ηράκλειο | Glomex
  • Α-
  • Α+

Απίστευτο τροχαίο έλαβε χώρα εχθές στο Ηράκλειο, όταν ένας οδηγός ΙΧ εμβόλισε δικυκλιστή, ο οποίος είχε σταματήσει πριν από διάβαση πεζών σε κεντρικό δρόμο της πόλης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ είναι ένας 17χρονος που οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Μάλιστα, αφού έγινε η σύγκρουση, ο οδηγός του ΙΧ εγκατέλειψε τον μοτοσικλετιστή, ο οποίος φέρεται να εργαζόταν ως διανομέας την ώρα του ατυχήματος, αφήνοντας τον αιμόφυρτο στο δρόμο. 

Τροχαίο στο Ηράκλειο: Η στιγμή της παράσυρσης

Σύμφωνα με το Mega, όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στη λεωφόρο Καλοκαιρινού και καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας παρακείμενου καταστήματος.

Ο άτυχος εργαζόμενος σταματά στη διάβαση των πεζών. Τότε, ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 17χρονο χωρίς δίπλωμα, πέφτει πάνω του με ταχύτητα και τον εκσφενδονίζει μέτρα μακριά.

Ο ίδιος ο 35χρονος περιγράφει τις στιγμές τρόμου που έζησε. «Έχω σταματήσει από ό,τι φαίνεται σε μία διάβαση για να περάσει μία κυρία και απλά έρχεται ένα παλικάρι, κινείται σίγουρα με υπερβολική ταχύτητα αν και δεν έχω καταλάβει κάτι και με έχει εκσφενδονίσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διανομέας θα προσφύγει στη δικαιοσύνη επειδή αμέσως μετά την παράσυρση, ο 17χρονος τον εγκατέλειψε και έφυγε.

Ο άτυχος διανομέας φέρει τραύματα και εκδορές σε κεφάλι και σώμα, κατάγματα στην σπονδυλική στήλη και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου εκτός κινδύνου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...