Τροχαίο με εγκατάλειψη πεζού σημειώθηκε στη Νίκαια το βράδυ της Πέμπτης (1/2), όταν μηχανή παρέσυρε 83χρονο. Το ατύχημα συνέβη συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κρέοντος.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο 83χρονος προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση. Δυστυχώς, όμως, παρασύρθηκε από τη διερχόμενη μηχανή και εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο.
Ωστόσο, ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν σταμάτησε μετά την παράσυρση του πεζού αλλά εγκατέλειψε τον ηλικιωμένο. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Τζάνειο όπου και νοσηλεύεται.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.