Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης (29/11) όταν ένας άντρας υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε και έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε άλλα δύο οχήματα.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, ένας 60χρονος υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε τη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα το όχημά του να προσκρούσει σε βανάκι του δήμου και σε ένα ακόμη αυτοκίνητο.
Στη συνέχεια ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο σε κρίσιμη κατάσταση με κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.