Τη δική του εκδοχή σχετικά με το πώς έγινε το τροχαίο με την ανατροπή λεωφορείου στα Καλάβρυτα, το οποίο μετέφερε πέντε μαθητές και δύο εκπαιδευτικούς, έδωσε ο οδηγός του οχήματος περιγράφοντας την κατάσταση.
«Το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς τα Καλάβρυτα. Στο άλλο ρεύμα, πατώντας στη διαχωριστική γραμμή, ερχόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση από Καλάβρυτα προς Πάτρα» είπε αρχικά ο οδηγός του λεωφορείου, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.
«Έστριψα λίγο το τιμόνι, για να αποφύγω τη σύγκρουση με το αυτοκίνητο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συμβεί το τροχαίο» συμπλήρωσε ο οδηγός του λεωφορείου στα Καλάβρυτα για τα όσα έγιναν το πρωί της Παρασκευής.
Το χρονικό του τροχαίου στα Καλάβρυτα
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με ανατροπή λεωφορείου ΚΤΕΛ, το οποίο μετέφερε μεταξύ άλλων και μαθητές και εκτελούσε το δρομολόγιο από την Πάτρα, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (18/10) στα Καλάβρυτα.
Το λεωφορείο μετέφερε 20 επιβάτες, από τους οποίους έξι μαθητές και δύο δασκάλες του σχολείου Καλαβρύτων και εξετράπη της πορείας του στο ύψος της Ροδέας, με αποτέλεσμα να ανατραπέι.
Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους συμφωνά με πληροφορίες του kalavrytanews.com, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας Καλαβρύτων και της Πυροσβεστικής.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.