Τροχαίο ατύχημα, με πτώση οχήματος σε δέντρο, μετωπική πρόσκρουση και καραμπόλα με σοβαρές υλικές ζημιές σε έξι, συνολικά, αυτοκίνητα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στη Μεταμόρφωση.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοτοκοπούλου και Γεωργίου Παπανδρέου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όχημα που κινούνταν επί της Θεοτοκοπούλου και κατευθυνόταν προς την Παπανδρέου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε ένα δέντρο, το έριξε σε τρία σταθμευμένα ΙΧ και σε έναν κάδο και στη συνέχεια -το ίδιο αυτοκίνητο- χτύπησε μετωπικά με άλλο όχημα, ενώ προκάλεσε φθορές σε δυο ακόμα.
Στο σημείο επικράτησε πανικός καθώς οι πρώτες εικόνες προμήνυαν ότι θα υπάρχει τραυματισμός, με τους περίοικους να ειδοποιούν τις Αρχές.
Σύντομα διαπιστώθηκε ότι ουδείς έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο έσπευσαν συνεργεία του δήμου Μεταμόρφωσης για να απομακρύνουν τον πεσμένο κορμό, αλλά και γερανοί για να απομακρύνουν τα οχήματα.
Στο συμβάν μετέβη και όχημα της Τροχαίας για να κάνει καταγραφή στις ζημιές που προκλήθηκαν.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.