Τριαντατριάχρονος έχασε τη ζωή του, ενώ μία αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία τραυματίστηκε, όταν παρασύρθηκαν από Ι.Χ. φορτηγό, στις 04:45 στο 41ο χλμ. της επαρχιακής οδού Νέων Μουδανιών - Σάρτης, κοντά στον Άγιο Νικόλαο, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τραυματίας αστυνομικός που διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, ήταν μέλος πληρώματος περιπολικού που κλήθηκε να επιληφθεί σε καβγά ανάμεσα σε δύο οδηγούς αυτοκινήτων, μεταξύ των οποίων ήταν ο 33χρονος νεκρός.
Οι δύο οδηγοί φαίνεται πως είχαν ακινητοποιήσει τα οχήματά τους στην άκρη του οδοστρώματος για να λύσουν τις διαφορές τους -με άγνωστη προς το παρόν την αιτία που προκάλεσε τον καβγά- και την ώρα που έφτασε το περιπολικό με την αστυνομικό, πέρασε από το σημείο το φορτηγό, παρασύροντας, υπό συνθήκες που ερευνώνται, τόσο τον 33χρονο όσο και την 46χρονη αστυνομικό.
Ο 62χρονος οδηγός του Ι.Χ. φορτηγού, που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα, κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας.
- Σαν σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, η νύχτα που έσβησαν για πάντα τα «κόκκινα φανάρια» της Τρούμπας
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής - Ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτής
- Δημοσκόπηση Prorata: Ο αντίκτυπος Μητσοτάκη, Τσίπρα μετά τη ΔΕΘ - Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.