Θλίψη έχει προκαλέσει το τροχαίο στη Λούτσα, κατά το οποίο 15χρονος «οδηγός» τράκαρε σκοτώνοντας το συνομίληκο φίλο του.
Το μεγάλο ερώτημα στην υπόθεση είναι πώς ένας ανήλικος απέκτησε την πρόσβαση στο αυτοκίνητο των γονιών του.
Σύμφωνα με το Open, οι 15χρονοι φέρεται να πήραν κρυφά τα κλειδιά από το σπίτι του ενός. Υπενθυμίζεται ότι, κανείς από τους επιβαίνοντες δεν ήταν σε ηλικία για να πάρει δίπλωμα.
Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λούτσα: «Μαμά, τι έχω κάνει;» σοκαρισμένος ο 15χρονος μετά το τροχαίο
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 15χρονος φέρεται να έτρεχε με πάνω από 100 χιλιόμετρα και στο ντοκουμέντο φαίνεται η στιγμή που οδηγάει με ιλλιγώδη ταχύτητα και τραβάει το χειρόφρενο.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος, ενώ οι γονείς του οδηγού εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των εφήβων.
- Γιατί καίγεται το Παρίσι με αφορμή ποδοσφαιρικούς αγώνες: Τα αίτια πίσω από τις συχνές ταραχές
- «Περιμέναμε μετρό, όχι να κινδυνεύουμε»: Στους δρόμους της Κυψέλης που πέρασε ο μετροπόντικας
- Την σκότωσε και πήγε στο καφενείο να δει τον Άγιαξ: Ένα αδιανόητα κυνικό έγκλημα
- Από το «Insomnia» στην «Οδύσσεια»: Ένα ψύχραιμο ranking για τις ταινίες του Νόλαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.