Μενού
Τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη
Τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (12/01) στην Ηλιούπολη στο ύψος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όταν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, Ι.Χ. αυτοκίνητο ανατράπηκε και έπεσε στις προστατευτικές μπάρες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα στην Ηλιούπολη έλαβε χώρα στη 01:00 το ξημέρωμα όταν το όχημα κινούνταν επί της Λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου στο καθοδικό ρεύμα, ξέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε, με τις προστατευτικές μπάρες να το σταματούν λίγο πριν πέσει στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Όπως αναφέρεται, ο οδηγός –πιθανότατα– ήθελε να στρίψει δεξιά για να βγει στη Λ. Βουλιαγμένης ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον έλεγχό του και έπεσε πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΛΑΣ, με τα δύο νεαρά άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο να καταφέρνουν να βγουν μόνα τους και να μην υπάρξει κανένας σοβαρός τραυματισμός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA