Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης μετά την είδηση του τραγικού θανάτου μίας 38χρονης σε τροχαίο, το απόγευμα του Σαββάτου (29/07).
Η γυναίκα εγκλωβίστηκε από τη φωτιά που άρπαξε το αυτοκίνητό της ενώ ήταν σε κίνηση και δεν πρόλαβε να βγει.
Η 38χρονη επέβαινε μόνη της στο όχημα και κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο για να την βοηθήσουν ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής.
Στο σημείο έφτασε ο πατέρας της, ο οποίος και αντίκρυσε το μακάβριο θέαμα, με την κόρη του απανθρακωμένη.
Μητέρα τριών παιδιών
Όπως έγινε γνωστό, η 38χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που στη συνέχεια έπιασε φωτιά με συνέπεια η άτυχη γυναίκα να απανθρακωθεί.
Αναμένεται το πόρισμα της πυροσβεστικής για τα αίτια της πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο.
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Κοντά στην αυλαία της υπόθεσης - Ποιοι αποπροσανατόλισαν την έρευνα
- H πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας για αγορά και ενοικίαση κατοικίας βρίσκεται στην Αττική
- Ελευθερία Βιδάκη: Η «μάχη» της πρωταγωνίστριας του Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα, που έδωσε τέλος στη ζωή της
- Χανιά: Μία πληροφορία έχει δώσει νέα τροπή στις έρευνες για τον 33χρονο γιατρό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.