Μενού
trohaio stin katerini
Τροχαίο στην Κατερίνη | odelalis.gr
  • Α-
  • Α+

Η «ολική απανθράκωση» ήταν η αιτία θανάτου της 38χρονης γυναίκας και μητέρας τριών παιδιών από την Κατερίνη, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (29/07).

Ειδικοί του αυτοκινήτου, όπως ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Σπύρος Βαρσάμης, μιλούν για το περιστατικό, για το οποίο δεν έχει δοθεί ακόμη ακριβής εξήγηση για το πώς έλαβε χώρα. Το χαρακτηρίζει, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, ως «ένα πρωτοφανές συμβάν και ότι δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό που να έχει ενταχθεί στην καταγεγραμμένη βιβλιογραφία».

Τροχαίο στην Κατερίνη: Τι αναφέρουν ειδικοί

«Το πιθανότερο σενάριο παραπέμπει σε βραχυκύκλωμα, που οδήγησε σε έναρξη πυρκαγιάς στον χώρο του κινητήρα, αλλά και κοντά στον χώρο της καμπίνας. Ίσως οι καπνοί, με τη βοήθεια του κλιματισμού, που πιθανότατα ήταν σε λειτουργία, οδήγησαν την οδηγό να χάσει μερικώς τις αισθήσεις και αυτό σιγά, σιγά εξελίχθηκε. Όταν τελικά άνοιξε και η πόρτα του οχήματος, η είσοδος του οξυγόνου οδήγησε στην ανάφλεξη, που αναφέρουν οι μάρτυρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαρσάμης.

Μηχανικοί εξηγούν πως οι υψηλές θερμοκρασίες παίζουν ρόλο, ωστόσο δεν είναι η μοναδική αιτία για την πρόκληση πυρκαγιάς σε ένα όχημα. «Ο χώρος του κινητήρα θα πρέπει να είναι επιμελημένος και να έχει επιτηρηθεί από κάποιον ειδικό. Διάφορα σωληνάκια μπορούν να προκαλέσουν τη φωτιά» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Δημήτρης Χατζηιωαννίδης, μηχανικός στο επάγγελμα.

Τροχαίο στην Κατερίνη: Τι έδειξε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 38χρονης μητέρας από την Κατερίνη, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο το απόγευμα του Σαββάτου (29/7) όταν κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της μετά από φωτιά που ξέσπασε.

Ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν στο thesstoday.gr πως αιτία θανάτου άτυχης γυναίκας είναι η «ολική απανθράκωση» μετά τη φωτά που προκλήθηκε στο όχημα.

Κατά πληροφορίες η 38χρονη εισέπνευσε καπνό και έτσι έχασε τις αισθήσεις της με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει και να βρει τραγικό θάνατο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA