Μενού
ekav
  • Α-
  • Α+

Νέες λεπτομέρειες για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε αργά το βράδυη της Κυριακής (24/09) στο 166ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών, στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους ένας 66χρονος, ένα τρίχρονο παιδί και εγγονός του και μία άλλη οδηγός, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες λεπτομέρειες πίσω από το αυτοκίνητο του άνδρα, ακολουθούσαν οι γονείς του ανηλίκου.

Μαρτυρίες για το τροχαίο: «Υπήρχαν λιμνάζοντα νερά»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, κάτοικος της περιοχής και δάσκαλος οδήγησης, μετέφερε στον Alpha τα όσα του είχε πει ο γιος του, ο οποίος είχε περάσει πριν το τροχαίο από το ίδιο σημείο. Διευκρίνισε, μεταξύ άλλων, πως υπήρχαν λιμνάζοντα νερά, καθώς υπάρχουν αυτόματα πότιστηρια που ποτίζουν τα βράδια.

«Ο γιος μου παρατήρησε τα νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα, γιατί είναι πρόβλημα για όλους μας και ήταν τυχερός που πρόλαβε και πέρασε. Είχε νερά λιμνάζοντα και στο σημείο που πέρασε το Jaguar και στο περισσότερο κομμάτι της Εθνικής Οδού είναι με λιμνούλες, γιατί ποτίζουν. Έχουν βάλει αυτόματο πότισμα τη νύχτα και υπάρχουν νερά παντού και απροειδοποίητα» είπε σχετικά με το πολύνεκρο τροχάιο στην Πάτρα.

«Πολύ πιθανό να υπήρχε νερό στο σημείο. Ο άνδρας, που έχει έρθει από τη Γερμανία και οδηγεί όπως οδηγεί, μάλλον δεν θα περίμενε ποτέ λιμνάζοντα νερά από το πότισμα» πρόσθεσε.

Τι λέει η οδηγός του τρίτου οχήματος

Από τη σφοδρή σύγκρουση στην Πάτρα, στο ύψος της Πυροσβεστικής, τραυματίστηκε και μία τρίτη οδηγός, 51 χρονών, η οποία περιέγραψε στον Alpha το χρονικό του τροχαίου και πώς κατάφερε να γλιτώσει.

«Περνώντας μπροστά από το κτίριο της Πυροσβεστικής, πιάνω με το μάτι μου ένα αυτοκίνητο, αεροπλάνο θα το έλεγα που ίπταται πάνω από από το κράσπεδο, σκάει στην άσφαλτο, σφηνώνει στην πόρτα του οδηγού του οχήματος της 53χρονης και στη συνέχεια τη σπρώχνει μπροστά στο κράσπεδο. Κάνει στροβιλισμούς πάνω στο οδόστρωμα και μου έρχεται μετωπικά» τόνισε σχετικά.

«Κάποια στιγμή αντιλαμβάνομαι ότι είχα τελειώσει και εγώ, κόβω το τιμόνι όλο δεξιά έτσι ώστε να χτυπήσουν τα ελαστικά όσο δυνατόν λιγότερο, για να έχω επαφή μαζί του, κοίταξα την κίνηση του αυτοκινήτου έτσι ώστε να προβλέψω την επόμενη κίνησή του και να μην πέσω μετωπικά. Το στρίβω απότομα δεξιά, για να χτυπήσει με το φανάρι και το ελαστικό με το δικό μου ελαστικό» υπογράμμισε καταληκτικά για το τροχαίο στην Πάτρα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.