Τροχαίο ατύχημα συνέβη στο Λεσίνι Μεσολογγίου, όταν ένα αγόρι ηλικίας 11 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.
Το παιδί φέρεται να περνούσε τον δρόμο με το ποδήλατό του τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος, σύμφωνα με το tempo24.news.
Αμέσως μετά την παράσυρση, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του Ρίου.
Εκεί, εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.
Στο μεταξύ η Αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό που παρέσυρε τον 11χρονο, ενώ διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.