Ένα επεισοδιακό τροχαίο σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στον Πειραιά, όταν αυτοκίνητο που βρέθηκε σε καραμπόλα αναποδογύρισε και έμεινε με την οροφή στο οδόστρωμα.
Όπως ενημερώνει o ΣΚΑΙ, το ατύχημα προκλήθηκε μεταξύ τριών αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν στην Παραλιακή, στο ύψος του Νέου Φαλήρου, με ένα μαύρο όχημα να ανατρέπεται και να αναποδογυρίζει.
Παράλληλα, το piraeuspress αναφέρει πως το συμβάν σημειώθηκε συγκεκριμένα στο ύψος του νοσοκομείου Metropolitan, χωρίς να είναι γνωστή η κατάσταση της υγείας των επιβατών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.
- Πύρινος εφιάλτης σε Γαλλία και Ισπανία: Δραματική η κατάσταση στο Μπορντό – Στην Άβιλα τα ελληνικά αεροσκάφη
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε θα δούμε στον ουρανό το «Φεγγάρι του Ελαφιού»
- Axios: Το πρόσωπο που έπεισε τον Τραμπ να για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στο Ορμούζ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.