Ένα τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (04/09) στο 22ο χλμ Λαμίας - Δομοκού στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως νταλίκα έπεσε σε δύο αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός του βαρέως οχήματος, που κινούνταν προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασέρνοντας τα δύο αυτοκίνητα, που έρχονταν εκείνη την ώρα από την αντίθετη κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, κάνουν λόγο πως πέρα από νεαρή νεκρή γυναίκα, ακόμη μία τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες, οι οποίοι προσπαθούν να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς των οχημάτων.
Τραυματίας είναι, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης, και ο οδηγός της νταλίκας.

- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
- Μουντιάλ 2026: Ο Μέσι αποκάλυψε γιατί έκλαψε μετά το πρώτο γκολ - «Δεν είχε σχέση με το ποδόσφαιρο»
- Η Dara στο Reader: «Η Eurovision είναι σαν τους Ολυμπιακούς - Όταν έχεις όραμα, το μυαλό δεν μπορεί να σβήσει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.