Ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς καν σοβαρό τραυματισμό, σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο Αγρίνιο, όταν ένα αγωνιστικό βγήκε εκτός πορείας και διαπέρασε τις προστατευτικές μπάρες.
Όπως ενημερώνει το agriniopress, το τροχαίο έλαβε χώρα στην 1η Ανάβαση Αγρινίου, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στον δρόμο του ΧΥΤΑ, στην περιοχή Καστράκι.
Σε σημείο της κούρσας του βγαίνοντας από σικέιν, ο οδηγός του Honda Civic Fsa 2l, Απόστολος Κούσης της ΕΛΕΤΑ, πλαγιολίσθησε υπερβολικά στην είσοδο της επόμενης στροφής, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το αγωνιστικό να ντεραπάρει, να χτυπήσει στην άκρη της μπάρας, και να ανατραπεί.
Το όχημα προσγειώθηκε ευτυχώς στο ίσωμα εκτός δρόμου, και ο Κούσης δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό, όντας καλά στην υγεία του.
- LIVE από τη Μέση Ανατολή: Εισβολή του Ισραήλ στον νότιο Λίβανο - Επιθέσεις με drones από το Ιράν
- Γλυφάδα: 24χρονος «κάρφωσε» στυλό στο πρόσωπο ενός 38χρονου μέσα σε λεωφορείο
- Εγκλωβισμένος στο Ομάν ο γιος του Αντώνη Γούναρη: «Δεν υπάρχει πρεσβεία»
- Γιατί η Ελλάδα επιλέγει την Κάρπαθο για ανάπτυξη συστοιχίας Patriot - Η στρατηγική σημασία για το Αιγαίο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.