Τρόμος για οδηγό αυτοκινήτου στον Βόλο, αφού φίδι μπήκε στη μηχανή του στα Καλά Νερά και τη στιγμή που έφτασε στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, αυτό βγήκε από το παρμπρίζ σπέρνοντας τον πανικό.
Όπως αναφέρει σχετικά το gegonota.news, η οδηγός, έντρομη που κατάλαβε ότι για 25 χιλιόμετρα ήταν στο αμάξι με ένα φίδι, σταμάτησε δεξιά βγήκε από το αυτοκίνητο και κάλεσε την Πυροσβεστική υπηρεσία.
Παρά τις προσπάθειες δεν βρέθηκε και λίγο αργότερα τηλεφώνησε στον Βασίλη Ηλιόπουλο από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και ζήτησε να τη βοηθήσει.
«Παρά τις προσπάθειες για αρκετή ώρα και ενώ για δύο φορές το είδα, στο σημείο που ήταν δεν είχα πρόσβαση. Κλείνοντας το καπό για να φύγουμε ξαφνικά έβγαλε το κεφάλι του μπροστά στο παρμπρίζ από το καπό και έτσι κατάφερα να το πιάσω και να το βγάλω από το αυτοκίνητο» περιέγραψε ο ίδιος.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.