Μενού
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Κύμα αντιδράσεων στο Twitter μετά τις δηλώσεις που έκαναν δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ σχετικά με την ακρίβεια.

Σε ρεπορτάζ του σταθμού για τις τιμές των προϊόντων αναφέρθηκε το παράδειγμα καταναλώτριας που αγόρασε μόνο τέσσερις φέτες ζαμπόν και τέσσερις φέτες τυρί για τοστ, καθώς αυτή την οικονομική δυνατότητα είχε.

Και ενώ το παράδειγμα αυτό προκαλεί εντύπωση, οι δημοσιογράφοι του σταθμού φάνηκε να το βλέπουν ως καθόλα φυσιολογικό λέγοντας πως παλιά αγοράζαμε 10-15 φέτες και τις πετάγαμε.

«Τέσσερα τοστ θα φτιάξει, πρέπει να πάρει 10, να τις πετάξει; Παλιά αυτό έκαναν, "βάλε 10-15 φέτες", και τις μισές τις πέταγαν. Πάνε αυτά, τελείωσαν αυτά» σχολίασε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου.

Από πλευράς του, ο συμπαρουσιαστής του, Άκης Παυλόπουλος, ακούστηκε να λέει: «Με τέσσερα τοστ χορταίνει η οικογένεια».

Πρώτο trend στο Twitter το τοστ 

Οι χρήστες του Twitter είχαν πολλά να πουν σχετικά με τις δηλώσεις αυτές, με άλλους να τις διακωμωδούν και άλλους να εμφανίζονται εξαγριωμένοι.

«Τα τέσσερα τοστ μπορείτε να τα φάτε και άψητα για μην κάψετε ρεύμα. Τώρα που κάνει και κρύο ούτε το ψυγείο χρειάζεται να δουλεύει, μια χαρά διατηρούνται στο μπαλκόνι» ανέφερε, χιουμοριστικά, ένας χρήστης, ενώ άλλοι σημείωσαν πως έρχεται και τοστ pass από την κυβέρνηση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA