Θύμα επίθεσης έπεσε μαθητής Δημοτικού στον Τύρναβο, από συνομηλίκους του, εντός του σχολείου του.
Όπως μεταφέρει το tirnavospress.gr, ο ανήλικος δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο του στον Αμπελώνα.
Όταν επέστρεψε σπίτι και αντίκρισαν οι γονείς του τα τραύματα, μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας όπου έλαβε την απαραίτητη περίθαλψη.
Μιλώντας στο τοπικό μέσο, ο πατέρας του ανηλίκου εμφανίστηκε οργισμένος τόσο με τη διεύθυνση του σχολείου όσο και τους δασκάλους γιατί επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο μέσα στο ίδρυμα, αλλά και δεν ενημέρωσαν ποτέ την οικογένεια.
Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτή ήταν η τρίτη φορά που το παιδί γινόταν θύμα αντίστοιχου περιστατικού, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.
Η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια της αστυνομίας, που κάνει σχετική έρευνα.
- Η επιχείρηση προσέγγισης Καραμανλή, ο Πολάκης που βλέπει ηγεσία και η αφύπνιση Μεϊμαράκη
- Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλει ο εργοδότης - Πώς θα το υπολογίσετε
- Ο Αργύρης Αγγέλου αποκάλυψε πόσα χρήματα παίρνει από τις επαναλήψεις του «Παρά Πέντε»
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.