Η Τζια ή αλλιώς Κέα απέχει μόλις μια ώρα με το καράβι από το Λαύριο και είναι το πιο κοντινό κατοικήσιμο κυκλαδονήσι στην Αττική.
Συνδυάζοντας φυσική ομορφιά, κοσμοπολίτικη και χαλαρή ατμόσφαιρα, αποτελεί ιδανικό προορισμό για σύντομες αποδράσεις τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού αλλά και για πολυήμερες διακοπές.
Η Τζια είναι η εκδρομή εξπρές στις Κυκλάδες, αλλά και το μόνιμο ησυχαστήριο όσων λατρεύουν τη μυστήρια γοητεία της και επιστρέφουν κάθε καλοκαίρι στους μικρούς και καλά κρυμμένους παραδείσους της.
Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.